Facebook Pixel Check onze micro degrees - Hogeschool Gent
Foto Check onze micro degrees

Micro degrees.

M

Micro degrees.

D


Duurzaamheid

Dit deeltraject stelt je in staat om vanuit je initiële bachelor- of masteropleiding mee te werken aan de verduurzaming van je bedrijf of overheidsinstelling. Met dit specialisatietraject verwerf je een brede kennis rond topics die gerelateerd zijn …

meer info →

M


Mainframe-
expert

De vraag om deze IT-expertise aan te bieden als niche-opleiding komt helemaal vanuit het werk­veld. Bedrijven onder­vinden duidelijk nood aan bij­scholing over mainframe-skills.

meer info →

M

Meertalige communicatie­training voor de zorg­professional

Wil je je relatie met patiënten verbeteren? Een heldere en efficiënte communicatie is daarbij essentieel! Wie in de zorgsector probleemloos tussen verschillende talen kan schakelen, heeft een grote troef in handen.

meer info →

N

Network Administrator

Vanaf het academiejaar 2021-2022 organiseert HOGENT een micro degree network administrator. Meer informatie volgt in de komende weken, maar hier kan je alvast het programma bekijken.

meer info →

P


Preventie­adviseur
niveau 2

Wil je gestalte geven aan een preventiebeleid (arbeidsveiligheid, welzijn op het werk) binnen een organisatie of onderneming? Wil je voor de werknemers risico’s binnen de organisatie in kaart brengen en hiervoor een gepaste remediëring vooropstellen?

meer info →