Facebook Pixel Micro degrees - Hogeschool Gent
Foto Micro degrees

Micro degrees.

M

Micro degrees.

DDuurzaamheid

Wil je meewerken aan de verduurzaming van je bedrijf of overheids­instelling? Met dit specialisatie­traject verwerf je een brede kennis rond topics die gerelateerd zijn aan duurzaamheid.

meer info →

F


Financiële planning voor particulieren

Je financiële kennis naar een hoger niveau tillen? Met deze micro degree word je een specialist in alles wat te maken heeft met beleggingen, kredieten en vermogens­planning voor particulieren.

meer info →

M


Mainframe-
expert

De vraag om deze IT-expertise aan te bieden als niche-opleiding komt helemaal vanuit het werk­veld. Bedrijven onder­vinden duidelijk nood aan bij­scholing over mainframeskills.

meer info →

M

Meertalige communicatie­training voor de zorg­professional

Wil je je relatie met patiënten verbeteren? Een heldere en efficiënte communicatie is daarbij essentieel! Wie in de zorg­sector probleem­loos tussen verschillende talen kan schakelen, heeft een grote troef in handen.

meer info →

N


Network administrator

Je computer networking skills uitbreiden of vernieuwen? In deze IT-specialisatie nemen officieel geaccrediteerde Cisco-instructoren je mee doorheen de drie Cisco CCNA-cursussen.

meer info →

P


Preventie­adviseur
niveau 2

Wil je gestalte geven aan een preventie­beleid (arbeids­veiligheid, welzijn op het werk) binnen een organisatie of onderneming? Wil je voor de werknemers risico's binnen de organisatie in kaart brengen en hiervoor een gepaste remediëring voorop­stellen?

meer info →

R


Recht en duurzaam ondernemen

Je wil graag meer te weten komen over duurzaam ondernemen? Met de micro degree recht en duurzaam ondernemen verwerf je een brede kennis rond maatschappelijk en juridisch verantwoord ondernemen. Je leert duurzaamheid toepassen in een ruimere juridische context.

meer info →