Facebook Pixel Word ambassadeur - Hogeschool Gent
Foto Word ambassadeur

Word HOGENT-ambassadeur!

W

Word HOGENT-ambassadeur!

Weet je nog? De keuzestress aan het einde van je secundair? Wat te kiezen uit dat immense aanbod opleidingen? Aan welke hogeschool of universiteit? In welke stad? En iedereen maar advies geven. Maar niemand die jouw twijfels echt aanvoelde.

Inspireer studiekiezers en word HOGENT-ambassadeur!

Vandaag staat er opnieuw een lading jongeren voor diezelfde beslissende keuze. ‘Kiezen is verliezen’, zeggen de mensen. Maar niet bij HOGENT, want daar heb je oneindig veel opleidingsmogelijkheden. En wie is er beter geplaatst om die keuze te motiveren … dan jij! Jij die zelf enkele jaren ook met die twijfel zat.

Daarom zijn we op zoek naar jou.

HOGENT zkt ambassadeurs.

We zijn op zoek naar zelfverzekerde, verantwoordelijke, open en eerlijke studenten die gepassioneerd willen vertellen over hun studie en leven aan HOGENT. Ervaringsdeskundigen, ooit in hetzelfde schuitje, maar nu paraat om vragen te beantwoorden van studiekiezers. Ambassadeurs, of ja ‘influencers’, die een lans willen breken voor HOGENT. Dat is wat we zoeken.

Iets voor jou? Stel je dan vandaag nog kandidaat als ambassadeur van HOGENT.
Hoe werkt het?

Als HOGENT-ambassadeur maak je deel uit van een platform. Via een app beantwoord je vragen van studiekiezers over studeren aan HOGENT. Je vertelt open en eerlijk over je studentenleven en jouw ervaringen aan HOGENT.

  • Je vertegenwoordigt HOGENT op het Unibuddy chatplatform van HOGENT. Dat is een internationaal platform waar studenten van over heel de wereld zich aanbieden als buddy/ambassadeur.
  • Je maakt studiekiezers wegwijs in HOGENT. Samen met hen zoek je naar de juiste informatie en contactgegevens van specifieke departementen of mensen.
  • Oppervlakkigheid is niet aan jou besteed. Je toont je betrokken en studiekiezers weten dat ze bij jou terecht kunnen.
  • Wanneer? Dat kies je zelf. Maar je checkt wel dagelijks je app en je antwoordt zo snel mogelijk.
  • Waar? In je kot vaneigens, vanuit je luie zetel.

Stel je kandidaat.

Zin om mee het verschil te maken?
Stel je vandaag nog kandidaat en vul onderstaand formulier in.

Stel je kandidaat.

Zin om mee het verschil te maken?
Stel je vandaag nog kandidaat en vul onderstaand formulier in.

Jouw profiel: je bent een rasechte HOGENTenaar.

Je wil het verschil maken. Voor jezelf maar ook voor anderen. Medestudenten omschrijven jou als betrouwbaar en volwassen. Je bent recht voor de raap en ook moeilijke of uitdagende vragen ga je niet uit de weg. Je vertelt enthousiast over jouw studietraject. Als ervaringsdeskundige begrijp je de kommer en kwel van toekomstige studenten maar al te goed. Jij wil die zelfverzekerde buddy zijn die hen doorheen deze beslissende fase loodst.

  • Je bent student of afgestudeerd in een opleiding aan HOGENT.
  • Je bent flexibel en bereid om snel en efficiënt te antwoorden op vragen van studiekiezers.
  • Je kunt vlot overweg met online platformen.
Sfeerbeeld

Zin om mee het verschil te maken? Stel je vandaag nog kandidaat en vul onderstaand formulier in.

Naar het formulier