Facebook Pixel hogentenaar - Hogeschool Gent
Foto hogentenaar

HOGENTenaar.

H

HOGENTenaar.

Laat je inspireren door...

Nuray: onstopbaar en HOGENTenaar.

“Bij HOGENT heb ik mijn diploma behaald, maar vooral het vuur in mezelf ontdekt. Nu ben ik onstopbaar. Ik wil de wereld veranderen, en ik begin met Gent. Mijn sociaal engagement maakt van mij een echte HOGENTenaar.”

Chat met Nuray →

Gauthier en Seppe: gangmakers en HOGENTenaars.

“We hebben een systeem ontwikkeld dat de Amazons, Googles en andere giganten van deze wereld een serieus poepje laat ruiken. Er is nog zoveel in de wereld dat we beter kunnen maken. Wij willen outside the box denken en nieuwe oplossingen vinden. Dat maakt ons echte HOGENTenaars.”

Chat met Gauthier →

Bente: eigenwijs en HOGENTenaar.

“Ik had al een diploma Hotelmanagement in Nederland, maar ik besloot opnieuw te gaan studeren. Aan HOGENT volg ik een verkorte opleiding lager onderwijs. Straks sta ik als gepassioneerde leerkracht voor de klas. Geïnspireerd en eigenwijs. Ik ben een echte HOGENTenaar, ok, eentje met een Hollands accent.”

Chat met Bente →

Remy: bevlogen en HOGENTenaar.

“Ik weet precies welke job ik wil: natuurbeheerder. Daarom heb ik gekozen voor HOGENT, want ik wou meteen met twee voeten in de praktijk staan. Samen zorgen voor meer groen en meer biodiversiteit, samen het verschil maken, dat maakt van mij een echte HOGENTenaar.”

Chat met Remy →

portretfoto Wouter

Wouter: vurig en HOGENTenaar.

“Mensen helpen is mijn passie. Daarom ben ik bij de brandweer én studeer ik verpleegkunde. De voldoening na een interventie is groot. Mijn vurigheid maakt van mij een echte HOGENTenaar.”

Lees meer → Chat met Wouter →

 

portretfoto Kimberly

Kimberly: aanpakker en HOGENTenaar.

“Dankzij mijn opleiding biomedische laboratoriumtechnologie kon ik aan de slag in het labo van UZ Gent, waar ik het Federaal Platform COVID Testing mee hielp opstarten. Een hele uitdaging, maar ik hou ervan om dingen aan te pakken. Dat maakt van mij een echte HOGENTenaar.”

Lees meer →

portretfoto Jacob

Jacob: doorzetter en HOGENTenaar.

“Ik was zeker niet de beste student voor theorie, maar de ondernemende vakken waren wel echt mijn ding. Door mijn herexamens in augustus kreeg ik trouwens alleen maar meer doorzettings­vermogen. Dat komt serieus goed van pas als ondernemer, én het maakt van mij een echte HOGENTenaar.”

Lees meer →

portretfoto Anaïs

Anaïs: vastberaden en HOGENTenaar.

“Dankzij mijn opleiding ergo­therapie kon ik met een hoop zelf­vertrouwen starten aan een post­graduaat. Een hele uitdaging, maar door mijn vast­beradenheid heb ik mijn eigen praktijk Hoefspoor. Dat maakt van mij een echte HOGENTenaar.”

Lees meer →

Sfeerbeeld van studenten achter computer

Klaar om zelf het verschil te maken in de maatschappij? Kijk dan snel wat HOGENT je allemaal te bieden heeft om dat te bereiken!

Ontdek HOGENT