Facebook Pixel Agenda - Hogeschool Gent
Foto Agenda

Agenda.

A

Agenda.

Liever alles hapklaar in je mailbox?

Via HOGENT Connect ontvang je updates over bijscholing, onderzoek, nieuws, events en meer over de thema's die jou interesseren.

Aanmelden

HR-café: Wat maakt een onderneming inclusief en divers?

Een reeks rond trends in hr. Vier afzonderlijke lezingen, vier thema's, vier boeiende sprekers, vier ontmoetingen met hr-collega's.

2 mei (18 - 21 uur)
Campus Schoonmeersen
Coachingscafé: Deep Democracy als sleutel in een samenleving-in-transitie

Een reeks rond supervisie en coaching in het brede sociaal-agogische werkveld. Telkens zeer laagdrempelig en voor een voordelige prijs. Vijf sessies, vijf thema's, telkens op donderdagavond.

4 mei 2023 (19.30 - 21 uur)
Campus Bijloke
Duurzaamheidsrapportering: ben je er klaar voor?

Wil je te weten komen waarom je beter vandaag dan morgen start met duurzaamheidsrapportering, Wil je alvast zelf aan de slag gaan? 
Dan is de studiedag  ‘Nieuwe regelgeving duurzaamheidsrapportering: ben je er klaar voor?’ misschien wel iets voor jou. Reken op hands-on tips, concrete cases en boeiende keynotes van ondernemers, duurzaamheidsmanagers, financiële experts, marketeers en onderzoekers uit de bedrijfs- en academische wereld. Een voormiddag vol kennis, een namiddag met praktische workshops.

8 mei 2023 (8.30 - 16.45 uur)
campus Schoonmeersen - Gent
HR-café: De meerwaarde van innovatieve arbeidsorganisatie binnen organisatie-ontwerp

Een reeks rond trends in hr. Vier afzonderlijke lezingen, vier thema's, vier boeiende sprekers, vier ontmoetingen met hr-collega's.

9 mei (18 - 21 uur)
Campus Schoonmeersen
AsbestDeskundige Inventarisatie (ADI)

Vanaf 23 november 2022 is een asbest­attest verplicht bij verkoop van woningen en gebouwen gebouwd vóór 2001. Enkel een gecertificeerd asbest­deskundige inventarisatie (ADI) mag dit opmaken. In de verplichte opleiding leer je hoe je asbest­verdachte materialen in gebouwen moet inventariseren volgens de richtlijnen van het inspectieprotocol.

11 tot 13 mei 2023 (9 - 17 uur)
Holiday Inn Expo - Sint-Denijs-Westrem
Updates accountancy-fiscaliteit: personenbelasting

In samenwerking met de Vereniging van accountants, bedrijfsrevisoren, belastingconsulenten, boekhouders en fiscalisten (VABF) organiseert HOGENT een reeks van navormingen rond accountancy-fiscaliteit.

11 mei 2023 (18.30 - 21.30 uur)
Gent
Data in de gezondheidszorg. Input vanuit de verpleegafdeling en administratie.

Ontdek hoe data een cruciale rol speelt in de gezondheidszorg. In 4 lezingen krijg je een beter inzicht in het gebruik van data in de gezondheidszorg. 

11 mei 2023
Aalst
De stem van het melancholisch subject in de euthanasiekwestie

Jaarlijkse reeks van zes afzonderlijke lezingen rond psychoanalyse. Elke sessie heeft een ander thema. Groepsgrootte is beperkt. Telkens op vrijdag van 14 tot 16 uur. Je kan inschrijven per sessie, voor enkele sessies of je kan eenmalig een combiticket aankopen waarmee je alle sessies kan bijwonen.

12 mei (14 - 16 uur)
Campus Mercator
HR-café: Toxisch Leiderschap

Een reeks rond trends in hr. Vier afzonderlijke lezingen, vier thema's, vier boeiende sprekers, vier ontmoetingen met hr-collega's.

16 mei (18 - 21 uur)
Campus Schoonmeersen
TexStream 2023

De Europese Commissie riep 2023 uit tot 'European Year of Skills'. Er is nood aan werknemers met aangepaste vaardigheden voor de 'twin transition' naar een gedigitaliseerde en een duurzame samenleving: een uitdaging voor de industrie, maar ook voor het onderwijs. Krijg inzicht in de digitale (r)evolutie in de textiel- en modebedrijven van de toekomst en hoe je hierop kan anticiperen door werknemers gericht bij te scholen.

16 mei 2023 (vanaf 17 uur)
FTI Lab - Gent