Facebook Pixel Studentenwerking: een (h)echte community - Hogeschool Gent
Foto Studentenwerking: een (h)echte community

Studentenwerking.

S

Studentenwerking.

Aan HOGENT voelt elke student zich thuis op de campus. Er ontstaat als het ware een (h)echte HOGENT-community. STUVO regelt daarvoor de nodige logistieke ondersteuning.

S

Studenten­verenigingen.

In Gent zijn meer dan honderd studentenverenigingen actief. Sommige zorgen voor begeleiding, advies, een cursusdienst, … Andere trekken de kaart van de traditie en houden vast aan bijvoorbeeld cantussen als essentieel element van het studentenleven.

meer info →

P

Project­subsidies.

Heb je een vree wijs idee voor een studentenactiviteit en zoek je nog een sponsor? Bij ons kan je terecht voor een projectsubsidie. Wil je dus een foute fuif, romantische filmavond of culturele uitstap organiseren met en voor je medestudenten? Vraag dan hier je projectsubsidie aan.

meer info →

Studenten­activiteiten: studenten of studenten­verenigingen die activiteiten willen organiseren, moeten rekening houden met volgende richtlijnen.

Registratieformulier studentenactiviteiten HOGENT

In het kader van verdere opvolging en ondersteuning van studentenactiviteiten van erkende studentenverenigingen registreer je je studentenactiviteit hier bij de directie Studentenvoorzieningen.

studentenactiviteit registreren

Activiteiten op een HOGENT-campus

Voor activiteiten op een HOGENT-campus gelden de algemene regels van de overheid. Wil je met je studentenvereniging een activiteit organiseren op een HOGENT-campus? Vul dan onderstaand formulier minimaal tien werkdagen voor de aanvang van het evenement in.

Logistieke ondersteuning is niet onbeperkt. De cel Events kan je helpen met het reserveren van bijvoorbeeld een locatie op de campus, tafels, stoelen… Opgelet: zorg ervoor dat je meteen alles correct indient. Eenmaal je aanvraag in behandeling is, zijn wijzigingen niet meer mogelijk.

activiteit op HOGENT-campus aanvragen

Nuttige links