Facebook Pixel Studentenwerking: een (h)echte community - Hogeschool Gent
Foto Studentenwerking: een (h)echte community

Studentenleven.

S

Studentenleven.

Aan HOGENT voelt elke student zich thuis op de campus. Er ontstaat als het ware een (h)echte HOGENT-community. STUVO regelt daarvoor de nodige logistieke ondersteuning.

S

Studenten­verenigingen.

In Gent zijn meer dan honderd studentenverenigingen actief. Sommige zorgen voor begeleiding, advies, een cursusdienst, … Andere trekken de kaart van de traditie en houden vast aan bijvoorbeeld cantussen als essentieel element van het studentenleven.

meer info →

P

Project­subsidies.

Heb je een vree wijs idee voor een studentenactiviteit en zoek je nog een sponsor? Bij ons kan je terecht voor een projectsubsidie. Wil je dus een foute fuif, romantische filmavond of culturele uitstap organiseren met en voor je medestudenten? Dan kan je tot 300 euro projectsubsidies krijgen.

lees meer op het Wallie, het intranet voor studenten →  

C

Cultuur.

Er is nog meer dan de Overpoort. Om je cultureel verder te ontplooien, heeft HOGENT een uitgebreid cultuuraanbod. We willen je niet alleen informeren, maar ook overtuigen door tickets tegen spotprijzen te verkopen. Zo kan jij het culturele aanbod van HOGENT en in de stad Gent gaan ontdekken. HOGENT-student?  

lees meer op het Wallie, het intranet voor studenten →