Facebook Pixel Vertalen van bedrijfsgerichte materie - Hogeschool Gent
Foto Vertalen van bedrijfsgerichte materie

Vertalen van bedrijfsgerichte materie.

V

Vertalen van bedrijfsgerichte materie.

HOGENT wil garant staan voor authentieke en contextrijke onderwijssituaties. Vandaar dat de studenten uit de afstudeerrichting Business translation and interpreting bedrijfsgerelateerde materie vertalen voor uw bedrijf of organisatie, en dit onder professionele begeleiding van één of meerdere ervaren lectoren.

Uiteraard geven we graag enkele richtlijnen mee alvorens u een aanvraag bezorgt. Zo vertalen onze studenten vanuit het Spaans, Duits, Frans en Engels naar het Nederlands en vanuit het Nederlands naar het Frans en Engels. De omvang van de te vertalen tekst, woordenlijst, website … is in samenspraak met de betrokken lector te bepalen.

Hetzelfde geldt voor de timing en meer specifiek de deadline. Om begeleiding en revisie te kunnen garanderen, moet een vertaalopdracht namelijk altijd kunnen worden ingepast binnen de context van één of meerdere opleidingsonderdelen. Idealiter zijn we bijgevolg enkele weken voor de start van semester 1 (eind september) en/of voor de start van semester 2 (midden februari) op de hoogte van alle praktische details en afspraken.

Ten slotte vinden onze lectoren en studenten het ook fijn als – bij publicatie of verspreiding van de vertaling – de naam van HOGENT, de opleiding organisatie en management, de afstudeerrichting business translation and interpreting en (bij een kleine groep studenten) de namen van de betrokken studenten worden vermeld.

Dienstverleningsprijzen voor vertaling.
Prijs Tarief per brontekstwoord
Vertaling in het Nederlands van teksten uit het Duits, Engels, Frans, Italiaans of Spaans € 0,09
Vertaling in het Nederlands van technische en/of sterk vakgebonden teksten uit het Duits, Engels, Frans, Italiaans of Spaans € 0,10
Vertaling in het Duits, Engels, Frans, Italiaans of Spaans van teksten uit het Nederlands € 0,12
Vertaling in het Duits, Engels, Frans, Italiaans of Spaans van technische en/of sterk vakgebonden teksten uit het Nederlands € 0,14

Contact

Marjan Marchand