Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
+32 (0)9 243 20 01
fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
+32 (0)9 243 27 00
fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
+32 (0)9 243 22 00
fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
+32 (0)9 267 01 00
www.hogent.be/arts
schoolofarts@hogent.be

Sociale media
Afbeelding visie

De HoGent: een maatschappelijk geëngageerde organisatie

De HoGent is actief in studentgecentreerd onderwijs, praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek en onderzoek in de kunsten. Haar medewerkers zijn expert in hun vakgebied en treden op als connectoren tussen onderwijs, onderzoek, professionele partners en academische partners.

De HoGent is regionaal verankerd en internationaal georiënteerd. Ze ziet het stimuleren van ondernemingszin als een basisopdracht en  koestert creativiteit, doorzettingsvermogen en leergierigheid als kernwaarden. De HoGent heeft continu aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en integreert systematisch economische, sociale en milieuoverwegingen in haar activiteiten.

Haar ondernemende medewerkers en afgestudeerden creëren kansen, nemen initiatief, werken doelgericht, verleggen grenzen en zorgen voor innovatie en duurzame oplossingen die bijdragen tot de kwaliteit van het leven. In een doelmatige en doeltreffende organisatie met boeiende opdrachten krijgen medewerkers en studenten ruimte om zelf te plannen en te timen in een sfeer van vertrouwen en acceptatie. De werking en de investeringen van de HoGent zijn financieel geborgd door een gedetailleerde planning en uitvoering van de (meerjaren)begroting. Haar prestaties worden gemonitord door een gedragen systeem van integrale kwaliteitszorg.

Meer over ...