Facebook Pixel Studeer verder in business en marketing - Hogeschool Gent
Foto Studeer verder in business en marketing

Studeer verder in business, marketing en communicatie.

B

Studeer verder in business, marketing en communicatie.

Bekijk je mogelijkheden om te blijven leren in de wereld van business, ondernemen en marketing. Of je nu al actief bent in deze interessante sector en je graag verder wil verdiepen, of helemaal nieuw bent in deze wereld: er zijn mogelijkheden op maat van iedereen. Ontdek hier ons aanbod.

graduaat accounting administration

 dagonderwijs, avond- en weekendonderwijs, werkplekleren

Graduaatsopleiding waarin je kennismaakt met alle facetten van boekhoudkundig en financieel werk.

meer info →

graduaat juridisch-administratieve ondersteuning

 avondonderwijs, werkplekleren

Dit graduaat valt op door de sterke praktijk- en beroepsgerichte aanpak van ‘werkplekleren’. Je leert niet alleen op school maar ook op de werkvloer bij bijvoorbeeld advocaten, gerechts­deurwaarders, notarissen en griffies.

meer info →

graduaat marketing- en communicatie­support

 dagonderwijs, werkplekleren

In de opleiding marketing- en communicatie­support maak je kennis met alle facetten van communicatie en marketing in een onderneming. Je kiest daarbij voor de afstudeerrichting communicatie­support of voor marketingsupport.

meer info →

graduaat winkelmanagement

 dagonderwijs

In deze opleiding maak je kennis met alle facetten van winkel­beheer, zoals verkoop­technieken, communicatie met klanten en personeel, voorraad­beheer, personeels­zaken, commercieel beheer, leidinggeven en HR.

meer info →

bachelor bedrijfsmanagement - accountancy-fiscaliteit

 dagonderwijs, afstandsonderwijs

Je bent gepassioneerd door alles wat met cijfers te maken heeft en je hebt een sterk analytisch denkvermogen. Deze afstudeerrichting kan je volgen in dagonderwijs (verkort traject) of via afstandsleren.

meer info →
verkorte trajecten →
afstandsonderwijs →

bachelor bedrijfsmanagement - financiën en verzekeringen

 dagonderwijs

Je volgt de trends op de financiële markten van nabij op en je wil alles te weten komen over verzekeringen. Een adviserende rol vereist ook technische knowhow. Deze afstudeer­richting volg je in dagonderwijs (verkort traject mogelijk).

meer info →
verkorte trajecten →

bachelor bedrijfsmanagement - kmo-management

 dagonderwijs

Ondernemers en werknemers in een kmo moeten erg veelzijdig zijn. Daar speelt deze opleiding ook op in. Deze afstudeerrichting volg je in dagonderwijs (verkort traject mogelijk).

meer info →
verkorte trajecten →

bachelor bedrijfsmanagement - marketing

 dagonderwijs

Goede marketeers zijn storytellers, verhalenvertellers die hun boodschap op de juiste manier weten te brengen. Goede marketeers zijn innovators. Ze ontwikkelen nieuwe ideeën en werken ze uit tot sterke oplossingen. Deze afstudeerrichting volg je in dagonderwijs (verkort traject mogelijk).

meer info →
verkorte trajecten →

bachelor bedrijfsmanagement - milieu- en duurzaamheidsmanagement

 dagonderwijs

Mee bouwen aan een betere wereld voor de huidige en volgende generaties: van een uitdaging gesproken. Leer hoe je aan duurzame ontwikkeling kan doen vanuit bedrijven, organisaties en overheden. Deze afstudeerrichting volg je in dagonderwijs (verkort traject mogelijk).

meer info →
verkorte trajecten →

bachelor bedrijfsmanagement - rechtspraktijk

 dagonderwijs

Verdiep je in het complexe en snel veranderende recht en leer met juridische bronnen omgaan als rechtspracticus. Deze afstudeerrichting volg je in dagonderwijs (verkort traject mogelijk).

meer info →
verkorte trajecten →

bachelor bedrijfsmanagement - Supply Chain Management

 dagonderwijs

In Supply Chain Management (vroeger logistiek management) verwerf je een grondig inzicht in de organisatie van goederenstromen, van producent tot eindgebruiker. Van goederen inkopen en opslaan tot overslaan en verzenden, zowel nationaal als internationaal. Deze afstudeerrichting volg je in dagonderwijs (verkort traject mogelijk).

meer info →
verkorte trajecten →

bachelor organisatie & management - Business & Languages

 dagonderwijs

Verwacht je aan een unieke combinatie van human resources, project- en event­management, innovatieve digitale tools, commerciële training en professionele communicatie in het Nederlands, Frans en Engels.

meer info →
verkorte trajecten →

bachelor organisatie & management - Business Translation & Interpreting

 dagonderwijs

Dé bachelor in talen. Je wordt specialist in klantgerichte en creatieve communicatie in het Nederlands, Frans, Engels en Duits of Spaans. Je gebruikt je taalvaardigheden in de brede waaier van zowel online als offline bedrijfs­communicatie en in functie van vertaalopdrachten.

meer info →

bachelor organisatie & management - Health Care Management

 dagonderwijs

Je bent een organisatie­talent met grote interesse in de medische sector. Als health care manager is het je taak om zowel de zorgvrager als de zorgverlener zo goed mogelijk te ondersteunen. Je communiceert op een medisch correcte manier, maar met een groot hart en inlevings­vermogen. Gaandeweg kies je voor extra uitdagingen zoals clinical data management of inter­culturele bemiddeling.

meer info →
verkorte trajecten →

bachelor na bachelor internationaal bedrijfsmanagement

 dagonderwijs

Wil je stappen maken naar het internationale werkveld? De banaba internationaal bedrijfsmanagement kan een mind opener zijn: internationaal verdiepend, no-nonsense en gefocust op dynamische zelfsturing.

meer info →

bachelor na bachelor toegepaste fiscaliteit

 dagonderwijs, avondonderwijs

Met toegepaste fiscaliteit in voltijds dagonderwijs of in deeltijds avond­onderwijs verdiep je je nog verder in fiscaliteit. Je wordt fiscaal deskundige en krijgt vrijstellingen voor het bekwaamheids­examen van het ITAA wanneer je voor de titel gaat van gecertificeerd belasting­adviseur.

meer info →

postgraduaat digitale marketing

 dagonderwijs, avondonderwijs

Haal maximaal return uit je online marketing. Deze opleiding geeft je als ondernemer of marketing professional de noodzakelijke strategische inzichten, metrics en tools om zelf aan de slag te gaan als digitaal marketeer.

meer info →

postgraduaat fondsenwerving

 dagonderwijs

Heb je een warm hart voor goede doelen? Kijk je uit naar een job waarbij je écht het verschil kunt maken? Dan is het postgraduaat fondsenwerving iets voor jou. Dankzij de praktijkgerichte opleiding kan je meteen aan de slag als fondsenwerver.

meer info →

postgraduaat IT-management

 dagonderwijs

Je ambieert een leidinggevende functie als IT-consultant, IT-projectleider of IT-manager en je hebt een diploma als bachelor of master op zak? Deze eenjarige praktijkgerichte opleiding geeft je carrière gegarandeerd een boost en creëert extra kansen op de arbeidsmarkt.

meer info →

postgraduaat ondernemen

 dagonderwijs

Je onderneemt en je kan nog extra ondersteuning gebruiken bij de verdere uitbouw van je zaak? In het postgraduaat ondernemen ga je zelfstandig aan de slag. Je krijgt natuurlijk de nodige begeleiding en intensieve coaching. Een netwerk van gespecialiseerde partners staat voor je klaar.

meer info →

postgraduaat salesmanagement

 dagonderwijs

Salesmanagement is een essentiële strategische discipline geworden bij bedrijven en organisaties uit allerlei sectoren. Deze hands-on opleiding van 1 semester geeft je de tools in handen om een doordachte sales­strategie op poten te zetten.

meer info →

micro degree financiële planning voor particulieren

 dagonderwijs, afstandsonderwijs

Je financiële kennis naar een hoger niveau tillen? Met deze micro degree word je een specialist in alles wat te maken heeft met beleggingen, kredieten en vermogens­planning voor particulieren.

meer info →

micro degree meertalige communicatietraining voor de zorgprofessional

 dagonderwijs

Wil je je relatie met patiënten verbeteren? Een heldere en efficiënte communicatie is daarbij essentieel! Wie in de zorgsector probleemloos tussen verschillende talen kan schakelen, heeft een grote troef in handen.

meer info →

gereglementeerde vorming preventieadviseur niveau 2

 dagonderwijs

Geef gestalte aan een preventiebeleid (arbeidsveiligheid, welzijn op het werk) binnen jouw organisatie of onderneming. Je brengt de risico's voor de werknemers in kaart brengen en stelt hiervoor een gepaste remediëring voorop.

meer info →

Bezoek ons.

Kom naar een van onze digitale of fysieke infodagen.

leer ons kennen →

Bezoek ons.

Kom naar een van onze digitale of fysieke infodagen.

leer ons kennen →