Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

DIGITALE MARKETING

Afbeelding Digitale marketing

UPDATE
De opleiding is volzet, zowel voor de middag- als de avondsessies. Je kan wel intekenen voor de reservelijst. Dan heb je misschien kans om er dit jaar toch bij te zijn als een cursist uitschrijft. Meer over de reservelijst op de pagina INSCHRIJVEN.

Een premium opleiding met als core doelgroep professionals die hun passie voor digitaal willen omzetten in kennis en skills die ondernemingen vandaag de dag nodig hebben om zich maximaal te kunnen ontplooien.

Het postgraduaat digitale marketing richt zich selectief tot kandidaten met het volgende profiel:

  • Ondernemers, zaakvoerders of managing partners eigen business, webshop of KMO. Ook start-ups.
  • Professionals die digitale marketing performant in hun marketing-/communicatiestrategie willen implementeren. Bij voorkeur relevante ervaring binnen het ruime domein van marketing, communicatie, grafisch of data/IT.
  • Pas afgestudeerden van dit profiel die urgent werk zoeken in digitaal. De opleiding kan alleen in combo met een job. Studenten verliezen recht op kindergeld (20 studiepunten).
  • Professionals die ambitie hebben om digital marketeer of consultant te worden.
  • The right mindset : gepassioneerd door digitaal en zeer gemotiveerd. De opleiding is intensief.

Je wil op een innovatieve, creatieve en efficiënte manier een digitale marketingstrategie voor een organisatie uitwerken. Of je wil elementen van digitale marketing inbouwen in een bestaande communicatiestrategie om een maximum return te scoren. Je wil een relevante dialoog aangaan met je doelgroep en je wil exact weten wat de wettelijke bepalingen zijn voor online. En je wil natuurlijk ook het effect van de inschakeling van die digitale tools kunnen analyseren. Je wil meten en weten en de juiste conclusies trekken zodat je kan optimaliseren. Alleen op die manier kan je de efficiëntie van toekomstige acties opdrijven en doelstellingen optimaal realiseren.

Haal maximum return uit je online marketing

Alle lesgevers zijn experts in een deelgebied van de digitale marketing en zijn daarin ook professioneel actief. Het programma loopt over 25 sessies (middag of avond), is modulair opgebouwd en behandelt alle relevante en essentiële aspecten voor het ontwikkelen van een sterke digitale marketing- en communicatiestrategie.

De middagsessies staan ook open voor pas afgestudeerden hetzij student-ondernemers die na het behalen van hun diploma hun zaak verder uitbouwen hetzij pas afgestudeerde bachelors of masters met een bedrijfseconomische vooropleiding die actief solliciteren of een eigen business uitbouwen. Een professionele context is namelijk nodig om de uitwerking van een digitaal plan tot een goed einde te brengen. Onze samenwerking met onder meer Bloovi Me creëert voor dit profiel cursisten interessante opportuniteiten naar tewerkstelling in de sector. Bloovi Me is uitgenodigd op de openingssessie van 24 september 2019.

Cursisten die houder zijn van een bachelor- of masterdiploma en slagen voor hun digitaal plan (presentatie en motivatie) behalen een getuigschrift postgraduaat. De studieomvang bedraagt 20 studiepunten. Het getuigschrift is bijgevolg geen extra diploma bachelor of master.

Opgelet: het aantal deelnemers is beperkt tot 30 voor de middagsessies en 30 voor de avondsessies.

 
 
 

Waar?

Deze opleiding wordt aangeboden op de volgende campus:
Gent (campus Schoonmeersen)

 

Heb je vragen?

We helpen je graag verder! Stuur een mailtje naar

Of bestel een gedrukte brochure
via marijke.maes@hogent.be.

 

Nuttige links

studiefiches
bezoek ons